Edgars Gauračs par Polar V800

Polar ražo pulsometrus jau vairāk kā 30 gadus un šī ražotāja produktus izmanto cilvēki visā pasaulē – gan amatieri, gan profesionāļi. Polar V800 uz rokas nēsā arī Latvijas izlases futbolists Edgars Gauračs, kurš to izmanto gan treniņiem, gan ikdienā. Jautājām Edgaram par šī pulsometra izmantošanu, cik ērts tas ir ikdienā un cik noderīgs treniņos.

Dizains

Edgars izmanto Polar V800 Special Edition pulsometru melnā krāsā, par tā dizainu Edgars saka “Polar pulsometrs izskatās ļoti eleganti un sportiski, tam ļoti labi piestāv total black krāsa, un galvenais, ka tas ir ļoti ērts ikdienā un treniņos.” Jaunais V800 Special edition atšķiras no iepriekšējiem modeļiem, jo tas ir pilnīgi melns un tas piestāvēs gan pie sportiska stila, gan klasiskāka.

Edgars Gauračs ar Polar V800 - pulsometrs.lv

Ikdienas aktivitātes

Pulsometrs izmantojams ne tikai smagos treniņos vai sacensībās – arī ikdienā tas skaita soļus, kalorijas un miega ilgumu un kvalitāti.

2016-10-19-15-30-45 2016-10-19-15-29-59

“Visa ikdienas aktivitāšu informācija man ir ļoti svarīga – sākot ar soļu skaitu un patērētajām kalorijām un beidzot ar miegu. Pulkstenis ir tik ērts, ka es ar to guļu un, kad pamostos, es varu redzēt precīzi, kā esmu gulējis un cik ilgi. Priekš profesionāla sportista atjaunošanās ir ļoti svarīga!” saka Edgars Gauračs.

Edgars Gauračs ar Polar V800 - pulsometrs.lv

Treniņi

Polar V800 var izmantot visdažādākajiem sporta veidiem – Polar Flow mājas lapā (vai aplikācijā) var izveidot sev interesējošo sporta veidu un tam pielāgot rādījumus ekrānos, ko redzi sportojot.

“Tagad bez Polar V800 es nevaru iedomāties savu treniņu, tas man ir ideāls pulsometrs,” saka Edgars Gauračs, “ar Flow palīdzību ātri un viegli varu izvēlēties savu sporta veidu, un izvēlēties informāciju, kādu vēlos redzēt treniņu laikā, lai panāktu maksimālo efektu!”

Pulsometrs ir piemērots visdažādākajiem sporta veidiem, bet velobraukšanai var izmantot arī ātruma un kadences sensorus un likt pulsometru uz stūres. (Šobrīd Polar V800 Special Edition pieejams komplektā ar kadences sensoru un stiprinājumu stūrei)

Edgars Gauračs ar Polar V800 - pulsometrs.lv

Trenējoties svarīgs ir balanss starp slodzi un atpūtu, tāpēc ir vērtīgi izmantot Polar V800 piedāvātos testus. Tie palīdz novērtēt fizisko sagatavotību un atjaunošanās statusu.

“Mans rīts sākas ar diviem testiem, kuri neaizņem daudz laika. Pēc tam es varu redzēt, kā es esmu atjaunojies, kā arī savu fizisko sagatavotību, bet galvenais, ka pēc sinhronizācijas ar Flow, to var redzēt mans treneris. Viņš pēc šiem testiem jau var plānot nākamo treniņu, kā arī redzēt pilnīgi visu informāciju par iepriekš paveikto!”

Edgars Gauračs iesaka…

Jautājām Edgaram, vai viņš tādu ierīci ieteiktu draugam, uz ko Edgars atbildēja, “Protams ieteiktu! Domāju, ka tā ir viena no svarīgākajām lietām priekš cilvēkiem, kuri grib sasniegt maksimālos rezultātus!”

Ja arī Tu vēlies sasniegt maksimālos rezultātus, gaidīsim Tevi Pulsometrs.lv, nāc ciemos uz Elektrum Olimpisko sporta centru, Grostonas 6b vai pasūti Polar V800 šeit.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *