Jaunums mūsu plauktos – GoPro!

Aizrautība ar sportu, dzīvesprieks, piedzīvojumi, tās ir vērtības, kuras mums ir ļoti saprotamas un ar kādām mēs asociējam sporta kameru zīmolu GoPro. GoPro ļauj mums iemūžināt aizraujošākos dzīves mirkļus, ļauj ar tiem dalīties un saglabāt personīgajā arhīvā.

Esi gatavs savus šīs ziemas sportiskos momentus iemūžināt ar GoPro? Nāc ciemos!

gopro ziemā - pulsometrs.lvgopro bastejkalnā - pulsometrs.lv

No šīs nedēļas sākam piedāvāt GoPro kameras un aksesuārus, tos vari atrast mūsu digitālajos plauktos vai nāc pie mums ciemos uz Elektrum Olimpisko centru.

Šobrīd mūsu plauktā pieejami 3 aktuālie modeļi – GoPro Hero 5 Black, GoPro Hero 5 Session un GoPro Hero Session, kā arī aksesuāri, baterijas un atmiņas kartes.

Mūsu pirmie soļi ar GoPro

Šobrīd esam sākuši paši apgūt šīs sporta kameras, un ar saviem ieskatiem un secinājumiem dalīsimies sociālajos tīklos, tāpēc sekojiet līdzi Instagram’ā un Facebook’ā.

Mūsu pirmais mēģinājums ar GoPro bija tepat uzvaras parkā, kur, kā izrādās, jau var slēpot! Pagaidām vēl prasmes mūsu pusē nav tās stiprākās, bet ir liels prieks mācīties jaunas lietas, eksperimentēt.

Kopā ar GoPro kameru varam izmantot arī dažādas aplikācijas – mūsdienās viss labais nāk kopā ar aplikācijām. Garākai video montāžai varēsi izmantot  GoPro Studio datorā, bet īsam, jautram video, ar ko padalīties sociālajos tīklos, var izmantot GoPro Quik aplikāciju telefoniem. Lūk:

Ziemā pavadīsim daudz aizrautīgus mirkļus kopā ar draugiem un ģimenēm, tapēc iemūžināsim tos ar GoPro. Ja vēlies pie tāda tikt, nāc ciemos vai pasūti mājas lapā. Pateicībā, ka lasi mūsu blogu, dāvināsim Tev 32GB microSD karti – pasūtot piezīmēs ieraksti “lasīju blogu”! Lai piedzīvojumiem bagāta ziema!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *